Voinnin tarkistus

Tarkistussoitot ja tarkistuskäynnit vanhuksille | Turku, Kaarina, Lieto ja Paimio

Vaikka vanhus ei tarvitsisikaan varsinaista kotihoitoa, on voinnin säännöllinen tarkistaminen paikallaan. Kotipalvelu Carpe Diem tarjoaa myös voinnin tarkistussoittoja ja tarkistuskäyntejä Piikkiön, Kaarinan ja Turun sekä Liedon, Paimion ja Sauvon alueilla.


Turvallisempaa kotiasumista

Voinnin tarkistussoitot ja tarkistuskäynnit tuovat turvaa sekä vanhukselle itselleen että helpotusta läheisille. Voinnin tarkistussoitolla kysytään vanhuksen vointi ja kuulumiset ja varmistetaan, että kaikki on hyvin. Tarkistussoittoa varten voidaan sopia säännöllinen soittoaika, jolloin vanhuksen tulee vastata puhelimeen. Soiton ajankohta voi olla esimerkiksi arkisin aamulla, päivällä tai illalla, tai sovittaessa myös viikonloppuisin.

Mikäli vanhusta ei kuitenkaan tavoiteta sovittuna ajankohtana, voidaan vanhuksen lähiomaisille tehdä tästä ilmoitus ja/tai tehdä tarkistuskäynti vanhuksen luokse. Voinnin tarkistuskäynnin ansiosta kaukana asuvien lähiomaisten ei tarvitse lähteä pitkälle matkalle, vaan voinnin tarkistus sujuu nopeasti ja luotettavasti Kotipalvelu Carpe Diemin toimesta. 

Kotipalvelun hinta arkisin vain 36,50 €/h (sis. alv) arkisin klo 7–17, muina aikoina sovitusti.
Arviointikäynti 0 €.

Lisäksi voit hyödyntää -50% kotitalousvähennyksen, jota yksityistaloudet voivat hakea verotuksessa!

Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviointikäynti